+357 97558232

Ευκολη Κρατηση

Ευκολη Κρατηση

Ευκολη Κρατηση

Η κράτηση ενός ταξί στο διαδίκτυο δεν ήταν ποτέ ευκολότερη, κι αυτο λόγω του εύκολου ηλεκτρονικού εργαλείου κράτησής μας. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε άμεσα από την αρχική σελίδα μας και δεν χρειάζεται να κατεβάσετε εφαρμογές ή να ανησυχείτε για το αν ο τύπος του τηλεφώνου σας είναι συμβατός – όλα είναι προσβάσιμα από το browser σας!

Το ηλεκτρονικό εργαλείο κράτησης μας είναι πλήρως διαισθητικό και απαιτεί να βάζετε μόνο τις απαραίτητες πληροφορίες. Απλά εισάγετε τη θέση από όπου θέλετε να σας παραλάβουμε, καθώς και τον προορισμό σας. Στη συνέχεια τοποθετήστε την ώρα και την ημερομηνία παραλαβής σας και είστε έτοιμοι!

Δοκιμάστε τον εκτιμητή ναυλων μας

Τα τετραθέσια ταξί μας είναι ιδανικά για ζευγάρια ή άτομα που ταξιδεύουν μόνα τους, με αποσκευές ή χωρίς. Τα μεγαλύτερα μας ταξί προσφέρουν επιλογή κρατήσεων περοσσότερων ατόμων, με άνεση και χώρο. Ανεξάρτητα από τις απαιτήσεις σας, να είστε σίγουροι ότι θα βρείτε ένα ταξί για εσάς.

Στο τελευταίο βήμα για την κράτηση σας βρίσκεται ο εκτιμητής ναύλων, ώστε να γνωρίζετε ακριβώς πόσα χρήματα χρειάζεται να ξοδέψετε – πριν κλείσετε καν την διαδρομή !

+357 70000 609

Πάρτε μας τηλέφωνο ή κλείστε online!